Efternavn Abd khalidAt vide mere om Abd khalid efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abd khalid efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abd khalid.

Abd khalid efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abd khalid, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abd khalid helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abd khalid

Se kort over efternavn Abd khalid

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abd khalid i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abd khalid, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abd khalid, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abd khalid efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abd khalid efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abd khalid er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abd khalid i verden

 1. Malaysia Malaysia (82)
 2. Pakistan Pakistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abd khalid rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abd khalid efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abd khalid er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abd khalid er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abd khalid gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abd khalid. Dette skyldes, at efternavnet Abd khalid ofte har gennemgået mutationer.

 1. Abd karim
 2. Abd ghani
 3. Abdikadir
 4. Abd aziz
 5. Abdeslami
 6. Abdessamad
 7. Abdessamie
 8. Abdessadik
 9. Abdesamad
 10. Abdessamed
 11. Abdessalam
 12. Abdessalem
 13. Abdishakur
 14. Abdesalam
 15. Abdisalan
 16. Abdiaziz
 17. Abdagic
 18. Abdessamia
 19. Abdeselam
 20. Abdeslam
 21. Abdis
 22. Abdoussi
 23. Abdussalaam
 24. Abdesslam
 25. Abdias
 26. Abdesselam
 27. Abdesslem
 28. Abdeslem
 29. Abdessadek
 30. Abdk
 31. Abdukarimov
 32. Abdykalykov
 33. Abu daqah
 34. Abdiji
 35. Abatcha
 36. Abdiaj
 37. Abdessalami
 38. Abdesselem
 39. Abdessadki
 40. Abdek