Efternavn AbdessalemAt vide mere om Abdessalem efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdessalem efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdessalem.

Abdessalem efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdessalem, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdessalem helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdessalem

Se kort over efternavn Abdessalem

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdessalem i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdessalem, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdessalem, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdessalem efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdessalem efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdessalem er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdessalem i verden

 1. Algeriet Algeriet (775)
 2. Frankrig Frankrig (98)
 3. Tunesien Tunesien (59)
 4. Qatar Qatar (9)
 5. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (6)
 6. USA USA (3)
 7. Belgien Belgien (2)
 8. Albanien Albanien (1)
 9. Australien Australien (1)
 10. Canada Canada (1)
 11. Cameroun Cameroun (1)
 12. Kina Kina (1)
 13. England England (1)
 14. Nordirland Nordirland (1)
 15. Italien Italien (1)
 16. Marokko Marokko (1)
 17. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdessalem rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdessalem efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdessalem er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdessalem er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdessalem gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdessalem. Dette skyldes, at efternavnet Abdessalem ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Abdessalem eller nogle af de efternavne, der ligner Abdessalem, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdessalem blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdessalem med en fælles rod.

 1. Abdesslem
 2. Abdessalam
 3. Abdesselem
 4. Abdesslam
 5. Abdesselam
 6. Abdeslem
 7. Abdessamed
 8. Abdessadek
 9. Abdesalam
 10. Abdessalami
 11. Abdeselam
 12. Abdeslam
 13. Abdessamad
 14. Abdessamie
 15. Abdussalaam
 16. Abdessadik
 17. Abdessamia
 18. Abdessadki
 19. Abdessemed
 20. Abdeslami
 21. Abdesamad
 22. Abdisalan
 23. Abdeselan
 24. Abbadessa
 25. Abd khalid
 26. Abdishakur
 27. Abd karim
 28. Abdes
 29. Abades
 30. Abadez
 31. Abdikadir
 32. Abdis
 33. Abdous
 34. Abdoussi
 35. Abdus
 36. Abtsiauri
 37. Abdias
 38. Abdiaziz
 39. Abd ghani
 40. Abdagic