Efternavn AbdesselamAt vide mere om Abdesselam efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdesselam efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdesselam.

Abdesselam efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdesselam, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdesselam helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdesselam

Se kort over efternavn Abdesselam

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdesselam i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdesselam, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdesselam, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdesselam efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdesselam efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdesselam er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdesselam i verden

 1. Algeriet Algeriet (9410)
 2. Frankrig Frankrig (533)
 3. Marokko Marokko (409)
 4. Mauretanien Mauretanien (128)
 5. Spanien Spanien (15)
 6. USA USA (12)
 7. Canada Canada (10)
 8. Qatar Qatar (9)
 9. England England (5)
 10. Belgien Belgien (5)
 11. Tunesien Tunesien (4)
 12. Grækenland Grækenland (1)
 13. Malaysia Malaysia (1)
 14. Nederlandene Nederlandene (1)
 15. Oman Oman (1)
 16. Rusland Rusland (1)
 17. Thailand Thailand (1)
 18. Sydafrika Sydafrika (1)
 19. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 20. Schweiz Schweiz (1)
 21. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (1)
 22. Tyskland Tyskland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdesselam rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdesselam efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdesselam er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdesselam er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdesselam. Dette skyldes, at efternavnet Abdesselam ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Abdesselam eller nogle af de efternavne, der ligner Abdesselam, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdesselam blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdesselam med en fælles rod.

 1. Abdeselam
 2. Abdesslam
 3. Abdessalam
 4. Abdesselem
 5. Abdeslam
 6. Abdesslem
 7. Abdessalem
 8. Abdesalam
 9. Abdessalami
 10. Abdeselan
 11. Abdeslami
 12. Abdessamad
 13. Abdussalaam
 14. Abdeslem
 15. Abdessemed
 16. Abdessamie
 17. Abdessadik
 18. Abdesamad
 19. Abdessamed
 20. Abdessadek
 21. Abdisalan
 22. Abdessamia
 23. Abdessadki
 24. Abbadessa
 25. Abdes
 26. Avdysheva
 27. Abades
 28. Abatecola
 29. Abdis
 30. Abdous
 31. Abdoussi
 32. Abdus
 33. Avedissian
 34. Abdias
 35. Abd khalid
 36. Abdishakur
 37. Abd karim
 38. Abdiaj
 39. Abdek
 40. Abadez