Efternavn AbdeselamAt vide mere om Abdeselam efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdeselam efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdeselam.

Abdeselam efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdeselam, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdeselam helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdeselam

Se kort over efternavn Abdeselam

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdeselam i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdeselam, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdeselam, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdeselam efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdeselam efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdeselam er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdeselam i verden

 1. Spanien Spanien (2175)
 2. Algeriet Algeriet (2)
 3. Mauretanien Mauretanien (2)
 4. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 5. Belgien Belgien (1)
 6. Colombia Colombia (1)
 7. England England (1)
 8. Marokko Marokko (1)
 9. Rusland Rusland (1)
 10. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdeselam rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdeselam efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdeselam er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdeselam er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdeselam. Dette skyldes, at efternavnet Abdeselam ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdeselam, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdeselam.

At afgøre om efternavnet Abdeselam eller nogle af de efternavne, der ligner Abdeselam, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdeselam blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdeselam med en fælles rod.

 1. Abdeslam
 2. Abdesslam
 3. Abdesselam
 4. Abdesalam
 5. Abdeselan
 6. Abdeslami
 7. Abdesslem
 8. Abdeslem
 9. Abdessalam
 10. Abdesselem
 11. Abdesamad
 12. Abdessalem
 13. Abdisalan
 14. Abdessalami
 15. Abdessamad
 16. Abdessamie
 17. Abdussalaam
 18. Abdessamed
 19. Abdessamia
 20. Abdes
 21. Abdessemed
 22. Abades
 23. Abatecola
 24. Abbadessa
 25. Abdis
 26. Abdus
 27. Abdessadik
 28. Abdias
 29. Abdessadek
 30. Abd karim
 31. Abdiaj
 32. Avdysheva
 33. Abdessadki
 34. Abdek
 35. Abadez
 36. Abadias
 37. Abdikadir
 38. Abdous
 39. Abdoussi
 40. Aboites