Efternavn AbdukarimovAt vide mere om Abdukarimov efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdukarimov efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdukarimov.

Abdukarimov efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdukarimov, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdukarimov helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdukarimov

Se kort over efternavn Abdukarimov

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdukarimov i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdukarimov, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdukarimov, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdukarimov efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdukarimov efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdukarimov er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdukarimov i verden

 1. Usbekistan Usbekistan (13648)
 2. Kasakhstan Kasakhstan (2650)
 3. Kirgisistan Kirgisistan (1571)
 4. Rusland Rusland (580)
 5. Tadsjikistan Tadsjikistan (380)
 6. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (49)
 7. Turkmenistan Turkmenistan (37)
 8. USA USA (12)
 9. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (4)
 10. England England (3)
 11. Tyrkiet Tyrkiet (2)
 12. Malaysia Malaysia (1)
 13. Hviderusland Hviderusland (1)
 14. Canada Canada (1)
 15. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (1)
 16. Estland Estland (1)
 17. Sydkorea Sydkorea (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdukarimov rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdukarimov efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdukarimov er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdukarimov er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdukarimov gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdukarimov. Dette skyldes, at efternavnet Abdukarimov ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdukarimov, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdukarimov, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdukarimov kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdukarimov, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdukarimova
 2. Abdykerimov
 3. Abdykerimova
 4. Abd karim
 5. Abdykadyrov
 6. Abdykalykov
 7. Abdikadir
 8. Abdykadyrova
 9. Abdykalykova
 10. Abd khalid
 11. Abdesamad
 12. Abduzhaparova
 13. Abdesalam
 14. Abdiaziz
 15. Abdagic
 16. Abd aziz
 17. Abbiatico
 18. Abadias
 19. Abdeselam
 20. Abdeslam
 21. Abdeslami
 22. Abdessamad
 23. Abdessamie
 24. Abdis
 25. Abdoussi
 26. Abdus
 27. Abdussalaam
 28. Aptekar
 29. Abtsiauri
 30. Abdessadik
 31. Abdesslam
 32. Abdias
 33. Abdesslem
 34. Abdeslem
 35. Abdessamed
 36. Abdessalam
 37. Abdk
 38. Abdessalem
 39. Abudas
 40. Abdić