Efternavn AbdisalanAt vide mere om Abdisalan efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdisalan efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdisalan.

Abdisalan efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdisalan, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdisalan helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdisalan

Se kort over efternavn Abdisalan

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdisalan i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdisalan, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdisalan, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdisalan efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdisalan efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdisalan er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdisalan i verden

 1. Somalia Somalia (6470)
 2. Kenya Kenya (2099)
 3. USA USA (16)
 4. Etiopien Etiopien (9)
 5. Kasakhstan Kasakhstan (9)
 6. Sverige Sverige (9)
 7. Djibouti Djibouti (4)
 8. Kirgisistan Kirgisistan (4)
 9. Canada Canada (3)
 10. Danmark Danmark (1)
 11. Egypten Egypten (1)
 12. England England (1)
 13. Island Island (1)
 14. Norge Norge (1)
 15. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdisalan rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdisalan efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdisalan er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdisalan er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdisalan gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdisalan. Dette skyldes, at efternavnet Abdisalan ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdisalan, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdisalan.

 1. Abdesalam
 2. Abdeselan
 3. Abdeselam
 4. Abdeslam
 5. Abdesslam
 6. Abdesamad
 7. Abdessalam
 8. Abdeslami
 9. Abdessamad
 10. Abdikadir
 11. Abdis
 12. Abdussalaam
 13. Avedisian
 14. Avedissian
 15. Abdias
 16. Abdesselam
 17. Abdesslem
 18. Abdeslem
 19. Abdessalem
 20. Abdishakur
 21. Abidjan
 22. Abdiaziz
 23. Abdiaj
 24. Abdessalami
 25. Abadias
 26. Abdessamie
 27. Abdus
 28. Avedikian
 29. Avetisian
 30. Avetisyan
 31. Abdessadik
 32. Abd khalid
 33. Abdessamed
 34. Abdessadek
 35. Abdić
 36. Avdija
 37. Avdijaj
 38. Abu daqah
 39. Abd karim
 40. Abd ghani