Efternavn AbdykalykovAt vide mere om Abdykalykov efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdykalykov efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdykalykov.

Abdykalykov efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdykalykov, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdykalykov helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdykalykov

Se kort over efternavn Abdykalykov

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdykalykov i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdykalykov, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdykalykov, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdykalykov efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdykalykov efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdykalykov er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdykalykov i verden

 1. Kirgisistan Kirgisistan (1577)
 2. Kasakhstan Kasakhstan (546)
 3. Rusland Rusland (54)
 4. Israel Israel (3)
 5. Tyrkiet Tyrkiet (3)
 6. Ukraine Ukraine (3)
 7. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (1)
 8. Tadsjikistan Tadsjikistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdykalykov rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdykalykov efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdykalykov er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdykalykov er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdykalykov. Dette skyldes, at efternavnet Abdykalykov ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdykalykov, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdykalykov.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdykalykov kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdykalykov, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdykalykova
 2. Abdykadyrov
 3. Abdykadyrova
 4. Abdukarimov
 5. Abdykerimov
 6. Abdukarimova
 7. Abdykerimova
 8. Abdikadir
 9. Abd khalid
 10. Abdesalam
 11. Abdisalan
 12. Abd karim
 13. Abdeselam
 14. Abdeslam
 15. Abdeslami
 16. Abdussalaam
 17. Abetxuko
 18. Abdessadik
 19. Abdesslam
 20. Abdias
 21. Abdesslem
 22. Abdesamad
 23. Abdeslem
 24. Abdessalam
 25. Abdessadek
 26. Abduzhaparova
 27. Abdk
 28. Abdessalem
 29. Abdishakur
 30. Abdiaziz
 31. Abdagic
 32. Abd aziz
 33. Abbiatico
 34. Abdiaj
 35. Abdessalami
 36. Abdessadki
 37. Abdek
 38. Aftyka
 39. Abdeselan
 40. Abades