Efternavn AbdagicAt vide mere om Abdagic efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdagic efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdagic.

Abdagic efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdagic, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdagic helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdagic

Se kort over efternavn Abdagic

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdagic i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdagic, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdagic, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdagic efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdagic efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdagic er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdagic i verden

 1. USA USA (39)
 2. Østrig Østrig (13)
 3. Tyskland Tyskland (12)
 4. Liechtenstein Liechtenstein (6)
 5. Danmark Danmark (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdagic rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdagic efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdagic er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdagic er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdagic gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdagic, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdagic.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdagic kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdagic, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdis
 2. Avdic
 3. Abdiaziz
 4. Abdiji
 5. Abd aziz
 6. Abades
 7. Abadez
 8. Abadias
 9. Abdikadir
 10. Abdous
 11. Abdus
 12. Aboitiz
 13. Abdias
 14. Abdk
 15. Abudas
 16. Abdić
 17. Avdiji
 18. Abd karim
 19. Abbiatico
 20. Abdes
 21. Abdiaj
 22. Abdz
 23. Abdek
 24. Abats
 25. Abatucci
 26. Abbatucci
 27. Abbotts
 28. Abdeslam
 29. Abdeslami
 30. Abdessamie
 31. Abdoussi
 32. Abitz
 33. Aboites
 34. Aboytes
 35. Abts
 36. Apodaca
 37. Apodaka
 38. Aptaker
 39. Abdessadik
 40. Avetik