Efternavn AbdiasAt vide mere om Abdias efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdias efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdias.

Abdias efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdias, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdias helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdias

Se kort over efternavn Abdias

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdias i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdias, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdias, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdias efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdias efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdias er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdias i verden

 1. Tchad Tchad (6258)
 2. Cameroun Cameroun (217)
 3. Brasilien Brasilien (198)
 4. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (23)
 5. Indonesien Indonesien (14)
 6. USA USA (9)
 7. Mexico Mexico (7)
 8. Nigeria Nigeria (4)
 9. Haiti Haiti (2)
 10. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (1)
 11. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (1)
 12. Chile Chile (1)
 13. Algeriet Algeriet (1)
 14. England England (1)
 15. Irak Irak (1)
 16. Peru Peru (1)
 17. Filippinerne Filippinerne (1)
 18. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdias rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdias efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdias er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdias er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdias. Dette skyldes, at efternavnet Abdias ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdias, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdias.

At afgøre om efternavnet Abdias eller nogle af de efternavne, der ligner Abdias, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdias blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdias med en fælles rod.

 1. Abadias
 2. Abdis
 3. Abdiaj
 4. Abdous
 5. Abdus
 6. Abudas
 7. Abdić
 8. Abdiji
 9. Abdes
 10. Avdiaj
 11. Abades
 12. Abitz
 13. Aboites
 14. Abts
 15. Avdic
 16. Abdk
 17. Abidjan
 18. Avdić
 19. Avdija
 20. Avdijaj
 21. Avdiji
 22. Abdiaziz
 23. Aftis
 24. Abadjian
 25. Abdz
 26. Abdek
 27. Abats
 28. Aftiss
 29. Abbots
 30. Abadez
 31. Abbotts
 32. Abdeslam
 33. Abdikadir
 34. Abdoussi
 35. Aboitiz
 36. Aboytes
 37. Apitz
 38. Aubets
 39. Abdisalan
 40. Abdagic