Efternavn AbdesalamAt vide mere om Abdesalam efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdesalam efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdesalam.

Abdesalam efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdesalam, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdesalam helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdesalam

Se kort over efternavn Abdesalam

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdesalam i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdesalam, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdesalam, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdesalam efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdesalam efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdesalam er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdesalam i verden

 1. Egypten Egypten (366)
 2. Yemen Yemen (8)
 3. Spanien Spanien (7)
 4. Argentina Argentina (6)
 5. Algeriet Algeriet (5)
 6. Mauretanien Mauretanien (3)
 7. Brasilien Brasilien (1)
 8. Canada Canada (1)
 9. England England (1)
 10. Grækenland Grækenland (1)
 11. Italien Italien (1)
 12. Kuwait Kuwait (1)
 13. Marokko Marokko (1)
 14. Qatar Qatar (1)
 15. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 16. Sudan Sudan (1)
 17. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdesalam rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdesalam efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdesalam er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdesalam er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdesalam gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdesalam kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdesalam, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdesalam eller nogle af de efternavne, der ligner Abdesalam, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdesalam blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdesalam med en fælles rod.

 1. Abdeselam
 2. Abdeslam
 3. Abdesslam
 4. Abdessalam
 5. Abdeslami
 6. Abdesselam
 7. Abdesslem
 8. Abdesamad
 9. Abdeslem
 10. Abdessalem
 11. Abdisalan
 12. Abdessalami
 13. Abdeselan
 14. Abdessamad
 15. Abdussalaam
 16. Abdesselem
 17. Abdessamie
 18. Abdessadik
 19. Abdessamed
 20. Abdessadek
 21. Abd karim
 22. Abdessamia
 23. Abdes
 24. Abdessadki
 25. Abades
 26. Abatecola
 27. Abbadessa
 28. Abdikadir
 29. Abdis
 30. Abdus
 31. Abdias
 32. Abd khalid
 33. Abdishakur
 34. Abdiaziz
 35. Abu daqah
 36. Abdagic
 37. Abd aziz
 38. Abdiaj
 39. Abdek
 40. Abdessemed