Efternavn AbbottsAt vide mere om Abbotts efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbotts efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbotts.

Abbotts efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbotts, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbotts helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbotts

Se kort over efternavn Abbotts

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbotts i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbotts, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbotts, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbotts efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbotts efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbotts er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbotts i verden

 1. England England (1111)
 2. USA USA (198)
 3. Australien Australien (82)
 4. Canada Canada (36)
 5. Tyskland Tyskland (13)
 6. Danmark Danmark (10)
 7. Malaysia Malaysia (5)
 8. Sydafrika Sydafrika (4)
 9. Skotland Skotland (3)
 10. Wales Wales (2)
 11. New Zealand New Zealand (2)
 12. Thailand Thailand (2)
 13. Algeriet Algeriet (1)
 14. Spanien Spanien (1)
 15. Frankrig Frankrig (1)
 16. Guernsey Guernsey (1)
 17. Hong Kong Hong Kong (1)
 18. Irland Irland (1)
 19. Nederlandene Nederlandene (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbotts rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbotts efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbotts er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbotts er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abbotts, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abbotts.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abbotts kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abbotts, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abbots
 2. Abdous
 3. Aboites
 4. Aboytes
 5. Abts
 6. Aubets
 7. Abats
 8. Abbotson
 9. Abades
 10. Abadias
 11. Abbattista
 12. Abdis
 13. Abdoussi
 14. Abdus
 15. Abitz
 16. Aboitiz
 17. Abdias
 18. Abudas
 19. Aftis
 20. Abetz
 21. Abdes
 22. Abadez
 23. Abbadessa
 24. Abbatucci
 25. Apitz
 26. Avetik
 27. Abdk
 28. Abtouche
 29. Abidjan
 30. Abdić
 31. Abdiji
 32. Abdagic
 33. Abbiatico
 34. Abatcha
 35. Abdiaj
 36. Abudoj
 37. Abdz
 38. Abdek
 39. Avtzis
 40. Aftiss