Efternavn AbdikadirAt vide mere om Abdikadir efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdikadir efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdikadir.

Abdikadir efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdikadir, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdikadir helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdikadir

Se kort over efternavn Abdikadir

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdikadir i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdikadir, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdikadir, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdikadir efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdikadir efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdikadir er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdikadir i verden

 1. Somalia Somalia (43770)
 2. Kenya Kenya (13503)
 3. Etiopien Etiopien (3381)
 4. Kasakhstan Kasakhstan (346)
 5. Djibouti Djibouti (150)
 6. USA USA (60)
 7. Sverige Sverige (18)
 8. Danmark Danmark (17)
 9. Belgien Belgien (10)
 10. Canada Canada (9)
 11. Egypten Egypten (9)
 12. Kirgisistan Kirgisistan (9)
 13. England England (6)
 14. Niger Niger (6)
 15. Norge Norge (5)
 16. Sydafrika Sydafrika (3)
 17. Nigeria Nigeria (3)
 18. Uganda Uganda (2)
 19. Brasilien Brasilien (2)
 20. Italien Italien (2)
 21. Ukraine Ukraine (1)
 22. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (1)
 23. Kina Kina (1)
 24. Finland Finland (1)
 25. Skotland Skotland (1)
 26. Island Island (1)
 27. Pakistan Pakistan (1)
 28. Qatar Qatar (1)
 29. Rusland Rusland (1)
 30. Rwanda Rwanda (1)
 31. Sydsudan Sydsudan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdikadir rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdikadir efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdikadir er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdikadir er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdikadir. Dette skyldes, at efternavnet Abdikadir ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdikadir kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdikadir, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdikadir eller nogle af de efternavne, der ligner Abdikadir, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdikadir blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdikadir med en fælles rod.

 1. Abdiaziz
 2. Abd karim
 3. Abdykadyrov
 4. Abdessadik
 5. Abdias
 6. Abd khalid
 7. Abdishakur
 8. Abdisalan
 9. Abdiji
 10. Abdagic
 11. Abd aziz
 12. Abdiaj
 13. Abades
 14. Abadez
 15. Abadias
 16. Abdeslami
 17. Abdessamie
 18. Abdis
 19. Abdoussi
 20. Abdykadyrova
 21. Aboitiz
 22. Aptekar
 23. Abdesamad
 24. Abdessadek
 25. Abdk
 26. Abdesalam
 27. Abdić
 28. Avdija
 29. Avdijaj
 30. Abdukarimov
 31. Avdiji
 32. Abd ghani
 33. Abdessamia
 34. Abbiatico
 35. Abdessadki
 36. Abdek
 37. Avdiaj
 38. Abatucci
 39. Abdeselam
 40. Abdeslam