Efternavn AbdesslamAt vide mere om Abdesslam efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdesslam efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdesslam.

Abdesslam efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdesslam, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdesslam helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdesslam

Se kort over efternavn Abdesslam

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdesslam i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdesslam, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdesslam, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdesslam efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdesslam efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdesslam er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdesslam i verden

 1. Algeriet Algeriet (4850)
 2. Marokko Marokko (239)
 3. Frankrig Frankrig (206)
 4. Tunesien Tunesien (9)
 5. Spanien Spanien (5)
 6. Tyskland Tyskland (3)
 7. Belgien Belgien (1)
 8. Brasilien Brasilien (1)
 9. Canada Canada (1)
 10. Egypten Egypten (1)
 11. Ny Kaledonien Ny Kaledonien (1)
 12. Rusland Rusland (1)
 13. Sverige Sverige (1)
 14. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdesslam rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdesslam efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdesslam er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdesslam er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdesslam. Dette skyldes, at efternavnet Abdesslam ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdesslam, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdesslam.

 1. Abdeselam
 2. Abdeslam
 3. Abdesselam
 4. Abdesslem
 5. Abdessalam
 6. Abdesalam
 7. Abdeslami
 8. Abdeslem
 9. Abdessalem
 10. Abdessalami
 11. Abdesselem
 12. Abdeselan
 13. Abdessamad
 14. Abdessamie
 15. Abdussalaam
 16. Abdesamad
 17. Abdessamed
 18. Abdisalan
 19. Abdessamia
 20. Abbadessa
 21. Abdessadik
 22. Abdessadek
 23. Abdes
 24. Abdessadki
 25. Abdessemed
 26. Abades
 27. Abatecola
 28. Abdis
 29. Abdous
 30. Abdoussi
 31. Abdus
 32. Avedissian
 33. Abdias
 34. Abd karim
 35. Abdiaj
 36. Abdek
 37. Abadez
 38. Abadias
 39. Abdikadir
 40. Abts