Efternavn AbbadessaAt vide mere om Abbadessa efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abbadessa efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abbadessa.

Abbadessa efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abbadessa, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abbadessa helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abbadessa

Se kort over efternavn Abbadessa

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abbadessa i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abbadessa, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abbadessa, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abbadessa efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abbadessa efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abbadessa er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abbadessa i verden

 1. USA USA (312)
 2. Italien Italien (298)
 3. Frankrig Frankrig (36)
 4. Schweiz Schweiz (18)
 5. Argentina Argentina (9)
 6. Brasilien Brasilien (6)
 7. Belgien Belgien (5)
 8. Tyskland Tyskland (3)
 9. Canada Canada (1)
 10. Egypten Egypten (1)
 11. Spanien Spanien (1)
 12. Rusland Rusland (1)
 13. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abbadessa rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abbadessa efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abbadessa er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abbadessa er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abbadessa gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abbadessa. Dette skyldes, at efternavnet Abbadessa ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Abbadessa eller nogle af de efternavne, der ligner Abbadessa, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abbadessa blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abbadessa med en fælles rod.

 1. Abades
 2. Abadez
 3. Abadias
 4. Abbattista
 5. Abdeslam
 6. Abdesslam
 7. Abdes
 8. Abatecola
 9. Abbatucci
 10. Abbotts
 11. Abdeselam
 12. Abdeslami
 13. Abdessamad
 14. Abdessamie
 15. Abdis
 16. Abdous
 17. Abdoussi
 18. Abdus
 19. Aboites
 20. Aboytes
 21. Aubets
 22. Abdessadik
 23. Abdias
 24. Abdesselam
 25. Abdesslem
 26. Abdesamad
 27. Abdeslem
 28. Abdessamed
 29. Abdessalam
 30. Abdessadek
 31. Abdessalem
 32. Abudas
 33. Abdesalam
 34. Abdessamia
 35. Abadjian
 36. Abatcha
 37. Abdessadki
 38. Abdek
 39. Abats
 40. Abbots