Efternavn AbdisAt vide mere om Abdis efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdis efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdis.

Abdis efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdis, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdis helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdis

Se kort over efternavn Abdis

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdis i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdis, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdis, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdis efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdis efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdis er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdis i verden

 1. USA USA (38)
 2. Indonesien Indonesien (17)
 3. Niger Niger (17)
 4. Cameroun Cameroun (2)
 5. Filippinerne Filippinerne (2)
 6. Canada Canada (1)
 7. England England (1)
 8. Indien Indien (1)
 9. Nigeria Nigeria (1)
 10. Pakistan Pakistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdis rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdis efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdis er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdis er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdis gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdis. Dette skyldes, at efternavnet Abdis ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Abdis eller nogle af de efternavne, der ligner Abdis, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdis blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdis med en fælles rod.

 1. Abdus
 2. Abdias
 3. Abdes
 4. Abades
 5. Abadias
 6. Abdous
 7. Abts
 8. Avdic
 9. Abdk
 10. Abudas
 11. Abdić
 12. Abdiji
 13. Aftis
 14. Abdiaj
 15. Abdz
 16. Abdek
 17. Abats
 18. Abadez
 19. Abitz
 20. Aboites
 21. Aubets
 22. Avdić
 23. Avdija
 24. Avdiji
 25. Abdagic
 26. Abetz
 27. Abudoj
 28. Avtzis
 29. Avdiaj
 30. Aftiss
 31. Abbots
 32. Abbotts
 33. Abdeslam
 34. Abdoussi
 35. Aboitiz
 36. Aboytes
 37. Apitz
 38. Avetik
 39. Abdeslem
 40. Abidjan