Efternavn AbdessamedAt vide mere om Abdessamed efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdessamed efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdessamed.

Abdessamed efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdessamed, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdessamed helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdessamed

Se kort over efternavn Abdessamed

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdessamed i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdessamed, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdessamed, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdessamed efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdessamed efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdessamed er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdessamed i verden

 1. Algeriet Algeriet (1033)
 2. Mauretanien Mauretanien (22)
 3. Tunesien Tunesien (5)
 4. Marokko Marokko (4)
 5. Belgien Belgien (3)
 6. Danmark Danmark (1)
 7. Qatar Qatar (1)
 8. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdessamed rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdessamed efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdessamed er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdessamed er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdessamed gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

 1. Abdessamad
 2. Abdessemed
 3. Abdessamie
 4. Abdesamad
 5. Abdessadek
 6. Abdessalem
 7. Abdessamia
 8. Abdeslam
 9. Abdeslami
 10. Abdessadik
 11. Abdesslam
 12. Abdesslem
 13. Abdessalam
 14. Abdesselem
 15. Abdessadki
 16. Abdeselam
 17. Abdesselam
 18. Abdeslem
 19. Abdesalam
 20. Abdessalami
 21. Abbadessa
 22. Abdussalaam
 23. Abd khalid
 24. Abdishakur
 25. Abdisalan
 26. Abdes
 27. Abdeselan
 28. Abades
 29. Abadez
 30. Abdikadir
 31. Abdis
 32. Abdous
 33. Abdoussi
 34. Abdus
 35. Abtsiauri
 36. Abdias
 37. Abdiaziz
 38. Abd karim
 39. Abd ghani
 40. Abdagic