Efternavn AbatucciAt vide mere om Abatucci efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abatucci efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abatucci.

Abatucci efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abatucci, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abatucci helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abatucci

Se kort over efternavn Abatucci

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abatucci i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abatucci, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abatucci, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abatucci efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abatucci efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abatucci er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abatucci i verden

 1. Frankrig Frankrig (27)
 2. Italien Italien (8)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abatucci rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abatucci efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abatucci er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abatucci er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abatucci. Dette skyldes, at efternavnet Abatucci ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abatucci kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abatucci, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abbatucci
 2. Abatcha
 3. Abatecola
 4. Abdoussi
 5. Abtouche
 6. Abats
 7. Abades
 8. Abadez
 9. Abadias
 10. Abdous
 11. Abdus
 12. Abitz
 13. Abts
 14. Apetche
 15. Abetxuko
 16. Aptecar
 17. Abudas
 18. Abdiji
 19. Abdagic
 20. Abadjian
 21. Abbiatico
 22. Abetz
 23. Afatchao
 24. Abudoj
 25. Abbadessa
 26. Abbattista
 27. Abbotts
 28. Abdeslam
 29. Abdeslami
 30. Abdikadir
 31. Abdis
 32. Aboites
 33. Aboitiz
 34. Aboytes
 35. Apitz
 36. Apodaca
 37. Aptaker
 38. Aptekar
 39. Aubets
 40. Avdic