Efternavn AbadiasAt vide mere om Abadias efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abadias efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abadias.

Abadias efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abadias, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abadias helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abadias

Se kort over efternavn Abadias

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abadias i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abadias, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abadias, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abadias efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abadias efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abadias er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abadias i verden

 1. Spanien Spanien (1074)
 2. Brasilien Brasilien (82)
 3. Mexico Mexico (46)
 4. Frankrig Frankrig (38)
 5. Argentina Argentina (29)
 6. Colombia Colombia (25)
 7. USA USA (8)
 8. Cameroun Cameroun (2)
 9. Venezuela Venezuela (2)
 10. Canada Canada (1)
 11. Kina Kina (1)
 12. England England (1)
 13. Irland Irland (1)
 14. Peru Peru (1)
 15. Puerto Rico Puerto Rico (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abadias rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abadias efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abadias er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abadias er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abadias kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abadias, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdias
 2. Abades
 3. Abdis
 4. Abudas
 5. Abadjian
 6. Abdiaj
 7. Abadez
 8. Abdous
 9. Abdus
 10. Abidjan
 11. Abdić
 12. Abdiji
 13. Abdes
 14. Abats
 15. Avdiaj
 16. Abbadessa
 17. Abbotts
 18. Abitz
 19. Aboites
 20. Aboytes
 21. Abts
 22. Avdic
 23. Abdk
 24. Avdić
 25. Avdija
 26. Avdijaj
 27. Avdiji
 28. Abdiaziz
 29. Abdagic
 30. Aftis
 31. Abatcha
 32. Abudoj
 33. Abdz
 34. Abdek
 35. Avtzis
 36. Aftiss
 37. Abbots
 38. Apitius
 39. Abatucci
 40. Abdeslam