Efternavn AbdiajAt vide mere om Abdiaj efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdiaj efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdiaj.

Abdiaj efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdiaj, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdiaj helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdiaj

Se kort over efternavn Abdiaj

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdiaj i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdiaj, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdiaj, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdiaj efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdiaj efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdiaj er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdiaj i verden

 1. Albanien Albanien (131)
 2. Grækenland Grækenland (3)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdiaj rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdiaj efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdiaj er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdiaj er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdiaj gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdiaj, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdiaj, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdiaj kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdiaj, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdiaj eller nogle af de efternavne, der ligner Abdiaj, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdiaj blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdiaj med en fælles rod.

 1. Abdias
 2. Avdiaj
 3. Abadias
 4. Abdis
 5. Abdić
 6. Avdijaj
 7. Abdiji
 8. Abdous
 9. Abdus
 10. Abitz
 11. Avdic
 12. Abdk
 13. Abudas
 14. Abidjan
 15. Avdić
 16. Avdija
 17. Avdiji
 18. Abdiaziz
 19. Abadjian
 20. Abdes
 21. Abudoj
 22. Abdz
 23. Abdek
 24. Abades
 25. Abadez
 26. Abdeslam
 27. Abdikadir
 28. Aboites
 29. Aboitiz
 30. Abts
 31. Apitz
 32. Abdisalan
 33. Abdagic
 34. Abd aziz
 35. Aftis
 36. Abetz
 37. Abats
 38. Aftiss
 39. Abbots
 40. Abbotts