Efternavn AbdkAt vide mere om Abdk efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdk efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdk.

Abdk efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdk, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdk helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdk

Se kort over efternavn Abdk

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdk i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdk, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdk, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdk efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdk efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdk er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdk i verden

 1. Algeriet Algeriet (3)
 2. Somalia Somalia (1)
 3. Thailand Thailand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdk rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdk efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdk er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdk er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdk gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdk kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdk, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdz
 2. Abdek
 3. Abdis
 4. Abdus
 5. Abts
 6. Abdes
 7. Abades
 8. Abadez
 9. Abdous
 10. Abitz
 11. Avdic
 12. Abdias
 13. Abudas
 14. Abdić
 15. Abdiji
 16. Abetz
 17. Abdiaj
 18. Abudoj
 19. Abats
 20. Abadias
 21. Apitz
 22. Apodaka
 23. Aubets
 24. Avetik
 25. Abidjan
 26. Avdić
 27. Avdija
 28. Avdiji
 29. Abdagic
 30. Aftis
 31. Afteka
 32. Avdiaj
 33. Aftyka
 34. Abbots
 35. Abbotts
 36. Abdeslam
 37. Abdikadir
 38. Abdoussi
 39. Aboites
 40. Aboitiz