Efternavn AbdessadkiAt vide mere om Abdessadki efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdessadki efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdessadki.

Abdessadki efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdessadki, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdessadki helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdessadki

Se kort over efternavn Abdessadki

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdessadki i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdessadki, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdessadki, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdessadki efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdessadki efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdessadki er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdessadki i verden

 1. Marokko Marokko (341)
 2. Spanien Spanien (15)
 3. Nederlandene Nederlandene (6)
 4. Sverige Sverige (4)
 5. Belgien Belgien (2)
 6. Tyskland Tyskland (1)
 7. Frankrig Frankrig (1)
 8. England England (1)
 9. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdessadki rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdessadki efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdessadki er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdessadki er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdessadki. Dette skyldes, at efternavnet Abdessadki ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdessadki, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdessadki.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdessadki kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdessadki, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdessadik
 2. Abdessadek
 3. Abdeslami
 4. Abdessamad
 5. Abdessamie
 6. Abdessamed
 7. Abdessalam
 8. Abdessalem
 9. Abdessamia
 10. Abdessalami
 11. Abdeslam
 12. Abdesslam
 13. Abdesselam
 14. Abdesslem
 15. Abdesamad
 16. Abdesalam
 17. Abdesselem
 18. Abdessemed
 19. Abbadessa
 20. Abdeselam
 21. Abdikadir
 22. Abdoussi
 23. Abdussalaam
 24. Abtsiauri
 25. Abdeslem
 26. Abdishakur
 27. Abdisalan
 28. Abd ghani
 29. Abdes
 30. Abdek
 31. Abdeselan
 32. Abades
 33. Abadez
 34. Abdis
 35. Abdous
 36. Abdus
 37. Abetxuko
 38. Abdias
 39. Abd khalid
 40. Abdk