Efternavn Abd ghaniAt vide mere om Abd ghani efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abd ghani efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abd ghani.

Abd ghani efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abd ghani, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abd ghani helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abd ghani

Se kort over efternavn Abd ghani

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abd ghani i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abd ghani, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abd ghani, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abd ghani efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abd ghani efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abd ghani er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abd ghani i verden

 1. Malaysia Malaysia (2025)
 2. Brunei Brunei (283)
 3. Singapore Singapore (30)
 4. Thailand Thailand (13)
 5. Afghanistan Afghanistan (7)
 6. Wales Wales (7)
 7. Algeriet Algeriet (1)
 8. England England (1)
 9. Pakistan Pakistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abd ghani rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abd ghani efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abd ghani er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abd ghani er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abd ghani, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abd ghani, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abd khalid
 2. Abdeslami
 3. Abd karim
 4. Abd aziz
 5. Abdeslam
 6. Abdessamie
 7. Abdikadir
 8. Abdoussi
 9. Abdessadik
 10. Abdias
 11. Abdishakur
 12. Abidjan
 13. Abdisalan
 14. Abdiaziz
 15. Abdiji
 16. Abdagic
 17. Abdessamia
 18. Abadjian
 19. Abatcha
 20. Abdiaj
 21. Abdessadki
 22. Abdeselan
 23. Abadias
 24. Abatucci
 25. Abbatucci
 26. Abdeselam
 27. Abdessamad
 28. Abdis
 29. Abdous
 30. Abdus
 31. Avedikian
 32. Avedisian
 33. Abtsiauri
 34. Abadgoitia
 35. Abdesslam
 36. Abdesslem
 37. Abdesamad
 38. Abdeslem
 39. Abdessamed
 40. Abdessalam