Efternavn AbdessadekAt vide mere om Abdessadek efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdessadek efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdessadek.

Abdessadek efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdessadek, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdessadek helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdessadek

Se kort over efternavn Abdessadek

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdessadek i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdessadek, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdessadek, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdessadek efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdessadek efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdessadek er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdessadek i verden

 1. Marokko Marokko (954)
 2. Algeriet Algeriet (138)
 3. Spanien Spanien (9)
 4. USA USA (5)
 5. Canada Canada (4)
 6. Skotland Skotland (3)
 7. Frankrig Frankrig (2)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdessadek rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdessadek efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdessadek er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdessadek er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdessadek, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdessadek.

At afgøre om efternavnet Abdessadek eller nogle af de efternavne, der ligner Abdessadek, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdessadek blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdessadek med en fælles rod.

 1. Abdessadik
 2. Abdessamed
 3. Abdessalem
 4. Abdessadki
 5. Abdessamad
 6. Abdessamie
 7. Abdesslem
 8. Abdessalam
 9. Abdessamia
 10. Abdesselem
 11. Abdessemed
 12. Abdeslam
 13. Abdeslami
 14. Abdesslam
 15. Abdesselam
 16. Abdesamad
 17. Abdeslem
 18. Abdesalam
 19. Abdessalami
 20. Abades
 21. Abadez
 22. Abbadessa
 23. Abdeselam
 24. Abdikadir
 25. Abdussalaam
 26. Abdishakur
 27. Abdisalan
 28. Abdes
 29. Abdek
 30. Abdeselan
 31. Abdis
 32. Abdous
 33. Abdoussi
 34. Abdus
 35. Abtsiauri
 36. Abdias
 37. Abd khalid
 38. Abdk
 39. Abdiaziz
 40. Abd karim