Efternavn AbdeslamAt vide mere om Abdeslam efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdeslam efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdeslam.

Abdeslam efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdeslam, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdeslam helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdeslam

Se kort over efternavn Abdeslam

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdeslam i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdeslam, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdeslam, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdeslam efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdeslam efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdeslam er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdeslam i verden

 1. Algeriet Algeriet (1972)
 2. Marokko Marokko (1601)
 3. Spanien Spanien (214)
 4. Frankrig Frankrig (137)
 5. Belgien Belgien (49)
 6. USA USA (16)
 7. Nederlandene Nederlandene (7)
 8. Canada Canada (6)
 9. Tyskland Tyskland (5)
 10. England England (5)
 11. Den Tjekkiske Republik Den Tjekkiske Republik (2)
 12. Egypten Egypten (1)
 13. Irland Irland (1)
 14. Italien Italien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdeslam rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdeslam efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdeslam er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdeslam er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdeslam gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdeslam, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdeslam, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdeselam
 2. Abdeslami
 3. Abdesslam
 4. Abdeslem
 5. Abdesalam
 6. Abdesselam
 7. Abdesslem
 8. Abdessalam
 9. Abdeselan
 10. Abdessamad
 11. Abdessamie
 12. Abdesamad
 13. Abdessamed
 14. Abdessalem
 15. Abdisalan
 16. Abdessamia
 17. Abdes
 18. Abdessalami
 19. Abdesselem
 20. Abades
 21. Abbadessa
 22. Abdis
 23. Abdus
 24. Abdussalaam
 25. Abdessadik
 26. Abdias
 27. Abdessadek
 28. Abdiaj
 29. Abdessadki
 30. Abdek
 31. Abdessemed
 32. Abadez
 33. Abadias
 34. Abatecola
 35. Abdous
 36. Abdoussi
 37. Abts
 38. Aptekar
 39. Avedisian
 40. Aptecar