Efternavn AbdesamadAt vide mere om Abdesamad efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdesamad efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdesamad.

Abdesamad efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdesamad, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdesamad helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdesamad

Se kort over efternavn Abdesamad

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdesamad i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdesamad, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdesamad, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdesamad efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdesamad efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdesamad er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdesamad i verden

 1. Algeriet Algeriet (10)
 2. Spanien Spanien (1)
 3. Sverige Sverige (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdesamad rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdesamad efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdesamad er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdesamad er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdesamad gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdesamad. Dette skyldes, at efternavnet Abdesamad ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdesamad, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdesamad.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdesamad, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdesamad, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdesamad kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdesamad, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdesamad eller nogle af de efternavne, der ligner Abdesamad, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdesamad blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdesamad med en fælles rod.

 1. Abdessamad
 2. Abdessamed
 3. Abdesalam
 4. Abdeselam
 5. Abdeslam
 6. Abdeslami
 7. Abdessamie
 8. Abdesslam
 9. Abdessalam
 10. Abdisalan
 11. Abdessamia
 12. Abdessemed
 13. Abdeselan
 14. Abdessadik
 15. Abdesselam
 16. Abdesslem
 17. Abdeslem
 18. Abdessadek
 19. Abdessalem
 20. Abdes
 21. Abdessalami
 22. Abdessadki
 23. Abades
 24. Abbadessa
 25. Abdikadir
 26. Abdis
 27. Abdus
 28. Abdussalaam
 29. Abdias
 30. Abd khalid
 31. Abdishakur
 32. Abdiaziz
 33. Abu daqah
 34. Abd karim
 35. Abdagic
 36. Abd aziz
 37. Abdiaj
 38. Abdesselem
 39. Abdek
 40. Abadez