Efternavn AbdeslemAt vide mere om Abdeslem efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdeslem efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdeslem.

Abdeslem efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdeslem, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdeslem helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdeslem

Se kort over efternavn Abdeslem

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdeslem i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdeslem, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdeslem, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdeslem efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdeslem efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdeslem er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdeslem i verden

 1. Algeriet Algeriet (1734)
 2. Marokko Marokko (170)
 3. Frankrig Frankrig (96)
 4. Belgien Belgien (18)
 5. USA USA (15)
 6. Mexico Mexico (6)
 7. Tunesien Tunesien (5)
 8. Italien Italien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdeslem rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdeslem efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdeslem er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdeslem er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdeslem. Dette skyldes, at efternavnet Abdeslem ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdeslem, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdeslem, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abdeslam
 2. Abdesslem
 3. Abdeselam
 4. Abdeslami
 5. Abdesslam
 6. Abdessalem
 7. Abdesalam
 8. Abdesselem
 9. Abdesselam
 10. Abdessalam
 11. Abdes
 12. Abdessemed
 13. Abdeselan
 14. Abades
 15. Abdessamad
 16. Abdessamie
 17. Abdis
 18. Abdus
 19. Abdesamad
 20. Abdessamed
 21. Abdessadek
 22. Abdisalan
 23. Abdessamia
 24. Abdessalami
 25. Abdek
 26. Abadez
 27. Abbadessa
 28. Abdous
 29. Abdoussi
 30. Abdussalaam
 31. Aboites
 32. Aboytes
 33. Abts
 34. Abdessadik
 35. Abdias
 36. Abdk
 37. Abudas
 38. Abdić
 39. Abdiaziz
 40. Abd karim