Efternavn AbdiazizAt vide mere om Abdiaziz efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdiaziz efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdiaziz.

Abdiaziz efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdiaziz, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdiaziz helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdiaziz

Se kort over efternavn Abdiaziz

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdiaziz i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdiaziz, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdiaziz, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdiaziz efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdiaziz efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdiaziz er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdiaziz i verden

 1. Kenya Kenya (6745)
 2. Somalia Somalia (5588)
 3. Etiopien Etiopien (36)
 4. USA USA (14)
 5. Sverige Sverige (13)
 6. England England (12)
 7. Danmark Danmark (7)
 8. Egypten Egypten (4)
 9. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 10. Belgien Belgien (1)
 11. Canada Canada (1)
 12. Djibouti Djibouti (1)
 13. Indien Indien (1)
 14. Kirgisistan Kirgisistan (1)
 15. Malaysia Malaysia (1)
 16. Norge Norge (1)
 17. Sydsudan Sydsudan (1)
 18. Uganda Uganda (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdiaziz rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdiaziz efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdiaziz er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdiaziz er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdiaziz gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdiaziz, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdiaziz.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdiaziz kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdiaziz, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abd aziz
 2. Abdikadir
 3. Aboitiz
 4. Abdias
 5. Abdiji
 6. Abdagic
 7. Abdiaj
 8. Abadez
 9. Abadias
 10. Abdis
 11. Abitz
 12. Abdić
 13. Abdisalan
 14. Avdiji
 15. Abd karim
 16. Abbiatico
 17. Abdz
 18. Avdiaj
 19. Abades
 20. Abdeslam
 21. Abdeslami
 22. Abdessamie
 23. Abdous
 24. Abdoussi
 25. Abdus
 26. Aboites
 27. Apitz
 28. Avdic
 29. Abtsiauri
 30. Abdessadik
 31. Abd khalid
 32. Abdesamad
 33. Abdeslem
 34. Abdk
 35. Abdishakur
 36. Abudas
 37. Abdesalam
 38. Abidjan
 39. Avdić
 40. Avdija