Efternavn AbdesselemAt vide mere om Abdesselem efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdesselem efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdesselem.

Abdesselem efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdesselem, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdesselem helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdesselem

Se kort over efternavn Abdesselem

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdesselem i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdesselem, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdesselem, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdesselem efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdesselem efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdesselem er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdesselem i verden

 1. Algeriet Algeriet (1323)
 2. Frankrig Frankrig (232)
 3. Ny Kaledonien Ny Kaledonien (16)
 4. Tunesien Tunesien (11)
 5. Belgien Belgien (8)
 6. Thailand Thailand (7)
 7. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 8. Canada Canada (1)
 9. Schweiz Schweiz (1)
 10. England England (1)
 11. Nederlandene Nederlandene (1)
 12. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdesselem rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdesselem efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdesselem er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdesselem er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdesselem gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdesselem, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdesselem, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdesselem kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdesselem, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdesselam
 2. Abdesslem
 3. Abdessalem
 4. Abdeselam
 5. Abdesslam
 6. Abdeslem
 7. Abdessalam
 8. Abdessemed
 9. Abdeslam
 10. Abdessamed
 11. Abdessadek
 12. Abdesalam
 13. Abdessalami
 14. Abdeselan
 15. Abdeslami
 16. Abdessamad
 17. Abdessamie
 18. Abdussalaam
 19. Abdessadik
 20. Abdessamia
 21. Abdessadki
 22. Abdesamad
 23. Abdisalan
 24. Abdes
 25. Abades
 26. Abbadessa
 27. Abdis
 28. Abdous
 29. Abdoussi
 30. Abdus
 31. Abdias
 32. Abd khalid
 33. Abdishakur
 34. Abd karim
 35. Avdysheva
 36. Abdek
 37. Abadez
 38. Abadias
 39. Abatecola
 40. Abdikadir