Efternavn AbdessalamAt vide mere om Abdessalam efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdessalam efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdessalam.

Abdessalam efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdessalam, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdessalam helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdessalam

Se kort over efternavn Abdessalam

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdessalam i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdessalam, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdessalam, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdessalam efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdessalam efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdessalam er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdessalam i verden

 1. Algeriet Algeriet (967)
 2. Marokko Marokko (511)
 3. Tchad Tchad (385)
 4. Egypten Egypten (305)
 5. Mauretanien Mauretanien (97)
 6. USA USA (15)
 7. Spanien Spanien (5)
 8. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (4)
 9. Tunesien Tunesien (4)
 10. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 11. Frankrig Frankrig (2)
 12. Brasilien Brasilien (1)
 13. Cameroun Cameroun (1)
 14. Italien Italien (1)
 15. Jordan Jordan (1)
 16. Libyen Libyen (1)
 17. Oman Oman (1)
 18. Qatar Qatar (1)
 19. Sverige Sverige (1)
 20. Syrien Syrien (1)
 21. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdessalam rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdessalam efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdessalam er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdessalam er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdessalam gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

At afgøre om efternavnet Abdessalam eller nogle af de efternavne, der ligner Abdessalam, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdessalam blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdessalam med en fælles rod.

 1. Abdesslam
 2. Abdesselam
 3. Abdessalem
 4. Abdesalam
 5. Abdessalami
 6. Abdeselam
 7. Abdeslam
 8. Abdessamad
 9. Abdussalaam
 10. Abdesslem
 11. Abdesselem
 12. Abdeslami
 13. Abdessamie
 14. Abdessadik
 15. Abdesamad
 16. Abdeslem
 17. Abdessamed
 18. Abdessadek
 19. Abdisalan
 20. Abdessamia
 21. Abdessadki
 22. Abdeselan
 23. Abdessemed
 24. Abbadessa
 25. Abd khalid
 26. Abdishakur
 27. Abd karim
 28. Abdes
 29. Abades
 30. Abatecola
 31. Abdikadir
 32. Abdis
 33. Abdous
 34. Abdoussi
 35. Abdus
 36. Avedissian
 37. Abtsiauri
 38. Abdias
 39. Abdiaziz
 40. Abu daqah