Efternavn AbdirashidAt vide mere om Abdirashid efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdirashid efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdirashid.

Abdirashid efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdirashid, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdirashid helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdirashid

Se kort over efternavn Abdirashid

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdirashid i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdirashid, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdirashid, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdirashid efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdirashid efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdirashid er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdirashid i verden

 1. Somalia Somalia (7548)
 2. Kenya Kenya (4197)
 3. Kirgisistan Kirgisistan (29)
 4. USA USA (11)
 5. Etiopien Etiopien (9)
 6. England England (6)
 7. Sverige Sverige (6)
 8. Djibouti Djibouti (4)
 9. Kasakhstan Kasakhstan (4)
 10. Belgien Belgien (3)
 11. Brasilien Brasilien (2)
 12. Canada Canada (2)
 13. Island Island (2)
 14. Tyrkiet Tyrkiet (2)
 15. Uganda Uganda (2)
 16. Schweiz Schweiz (1)
 17. Tyskland Tyskland (1)
 18. Danmark Danmark (1)
 19. Grækenland Grækenland (1)
 20. Indien Indien (1)
 21. Italien Italien (1)
 22. Nederlandene Nederlandene (1)
 23. Norge Norge (1)
 24. Tanzania Tanzania (1)
 25. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdirashid rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdirashid efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdirashid er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdirashid er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdirashid gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdirashid. Dette skyldes, at efternavnet Abdirashid ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdirashid kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdirashid, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abderahim
 2. Abderrachid
 3. Abderrahim
 4. Abdirahman
 5. Abdurrahim
 6. Abderrahin
 7. Abderhim
 8. Abdramane
 9. Abdurahman
 10. Abd-rahman
 11. Abdraimov
 12. Abderrafie
 13. Abderrafik
 14. Abderahman
 15. Abderrahime
 16. Abderazzak
 17. Abd rahman
 18. Abderrafia
 19. Abderazak
 20. Abduraimov
 21. Abdurakhimov
 22. Abdurasulov
 23. Abderson
 24. Abdraeva
 25. Abdraev
 26. Abdrasulov
 27. Abd rabo
 28. Abdraman
 29. Abdirov
 30. Abderrazik
 31. Abitrabi
 32. Abderazek
 33. Abdoral
 34. Abadir
 35. Abderemane
 36. Abderrahman
 37. Abderraman
 38. Abderrazak
 39. Abderrazzak
 40. Abdorf