Efternavn AbdersonAt vide mere om Abderson efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abderson efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abderson.

Abderson efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abderson, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abderson helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abderson

Se kort over efternavn Abderson

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abderson i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abderson, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abderson, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abderson efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abderson efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abderson er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abderson i verden

 1. USA USA (7)
 2. Cuba Cuba (4)
 3. Australien Australien (1)
 4. Dominica Dominica (1)
 5. England England (1)
 6. Jamaica Jamaica (1)
 7. Mexico Mexico (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abderson rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abderson efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abderson er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abderson er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abderson gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

At afgøre om efternavnet Abderson eller nogle af de efternavne, der ligner Abderson, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abderson blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abderson med en fælles rod.

 1. Abderzak
 2. Abdirov
 3. Abderhim
 4. Abderemane
 5. Abderraman
 6. Abdorf
 7. Abdur
 8. Abderahim
 9. Abderraouf
 10. Abderahman
 11. Abderezak
 12. Abderrahin
 13. Abderazak
 14. Abdraev
 15. Abd rabo
 16. Abdraman
 17. Abedrop
 18. Abderazek
 19. Abader
 20. Abdoral
 21. Abadir
 22. Abderrahim
 23. Abderrahman
 24. Abderrazak
 25. Abdirahman
 26. Abdramane
 27. Abdurahman
 28. Abidar
 29. Abietar
 30. Apter
 31. Aufderhar
 32. Abd-rahman
 33. Abdouraman
 34. Abdraimov
 35. Abderrahmen
 36. Abderahmane
 37. Abderrafie
 38. Abderrafik
 39. Abderrezak
 40. Abderazzak