Efternavn AbdraimovAt vide mere om Abdraimov efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdraimov efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdraimov.

Abdraimov efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdraimov, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdraimov helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdraimov

Se kort over efternavn Abdraimov

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdraimov i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdraimov, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdraimov, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdraimov efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdraimov efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdraimov er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdraimov i verden

 1. Kasakhstan Kasakhstan (7385)
 2. Kirgisistan Kirgisistan (3224)
 3. Rusland Rusland (134)
 4. Usbekistan Usbekistan (93)
 5. Turkmenistan Turkmenistan (37)
 6. Bulgarien Bulgarien (4)
 7. Thailand Thailand (4)
 8. Belgien Belgien (1)
 9. Hviderusland Hviderusland (1)
 10. Kina Kina (1)
 11. Skotland Skotland (1)
 12. Sydkorea Sydkorea (1)
 13. Malaysia Malaysia (1)
 14. Tadsjikistan Tadsjikistan (1)
 15. Tyrkiet Tyrkiet (1)
 16. Ukraine Ukraine (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdraimov rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdraimov efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdraimov er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdraimov er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdraimov, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdraimov.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdraimov, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdraimov, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdraimov kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdraimov, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdraimov eller nogle af de efternavne, der ligner Abdraimov, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdraimov blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdraimov med en fælles rod.

 1. Abdraimova
 2. Abduraimov
 3. Abduraimova
 4. Abdrazakov
 5. Abdurakhimov
 6. Abdraev
 7. Abdrasulov
 8. Abdraman
 9. Abdramanov
 10. Abdrahmanov
 11. Abdirov
 12. Abdirahman
 13. Abdrakhmanov
 14. Abdramane
 15. Abdurahman
 16. Abedrabbo
 17. Abd-rahman
 18. Abderahim
 19. Abderahman
 20. Abd rahman
 21. Abdurahmanov
 22. Abdrasulova
 23. Abdrazakova
 24. Abdurakhimova
 25. Abdurasulov
 26. Abdraeva
 27. Abdyrazakov
 28. Abd rabo
 29. Abdramanova
 30. Abderhim
 31. Abedravo
 32. Abdurahmonov
 33. Abderrahim
 34. Abderrahman
 35. Abderraman
 36. Abdourahman
 37. Abdrakhmanova
 38. Abdurakhmanov
 39. Abdurrahim
 40. Abdurrahman