Efternavn AbdramanAt vide mere om Abdraman efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdraman efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdraman.

Abdraman efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdraman, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdraman helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdraman

Se kort over efternavn Abdraman

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdraman i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdraman, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdraman, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdraman efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdraman efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdraman er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdraman i verden

 1. Tchad Tchad (30426)
 2. Kasakhstan Kasakhstan (1458)
 3. Cameroun Cameroun (1105)
 4. Nigeria Nigeria (112)
 5. Niger Niger (29)
 6. Kirgisistan Kirgisistan (11)
 7. Rusland Rusland (7)
 8. Benin Benin (4)
 9. Somalia Somalia (4)
 10. Bulgarien Bulgarien (2)
 11. Canada Canada (2)
 12. Indonesien Indonesien (2)
 13. USA USA (2)
 14. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 15. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (1)
 16. Republikken Congo Republikken Congo (1)
 17. Algeriet Algeriet (1)
 18. Egypten Egypten (1)
 19. Frankrig Frankrig (1)
 20. Kenya Kenya (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdraman rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdraman efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdraman er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdraman er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdraman. Dette skyldes, at efternavnet Abdraman ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdraman, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdraman.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdraman, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdraman, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdraman kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdraman, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdraman eller nogle af de efternavne, der ligner Abdraman, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdraman blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdraman med en fælles rod.

 1. Abdramane
 2. Abderraman
 3. Abdirahman
 4. Abdurahman
 5. Abd-rahman
 6. Abdouraman
 7. Abderahman
 8. Abd rahman
 9. Abdramanov
 10. Abderemane
 11. Abderrahman
 12. Abdourahman
 13. Abdurrahman
 14. Abdraimov
 15. Abderahmane
 16. Abderazak
 17. Abdraeva
 18. Abdouramane
 19. Abdraev
 20. Abdarahmane
 21. Abdrahmanov
 22. Abdramanova
 23. Avduramani
 24. Abdurramani
 25. Abderrahaman
 26. Abderrahmane
 27. Abderrahmani
 28. Abderrazak
 29. Abdrakhmanov
 30. Abedrabbo
 31. Abdraimova
 32. Abdourahmane
 33. Abderahim
 34. Abderrahmen
 35. Abderezak
 36. Abderazzak
 37. Abderzak
 38. Abderrazaq
 39. Abderrahin
 40. Abdurahmanov