Efternavn AbderrafiaAt vide mere om Abderrafia efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abderrafia efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abderrafia.

Abderrafia efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abderrafia, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abderrafia helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abderrafia

Se kort over efternavn Abderrafia

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abderrafia i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abderrafia, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abderrafia, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abderrafia efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abderrafia efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abderrafia er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abderrafia i verden

 1. Marokko Marokko (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abderrafia rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abderrafia efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abderrafia er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abderrafia er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abderrafia. Dette skyldes, at efternavnet Abderrafia ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abderrafia, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abderrafia.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abderrafia kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abderrafia, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abderrafia eller nogle af de efternavne, der ligner Abderrafia, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abderrafia blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abderrafia med en fælles rod.

 1. Abderrafie
 2. Abderrafik
 3. Abderrahim
 4. Abderrahin
 5. Abderrazik
 6. Abderrahman
 7. Abderraman
 8. Abderrazak
 9. Abderrazzak
 10. Abdurrahim
 11. Abderahim
 12. Abderraouf
 13. Abderrazzaq
 14. Abderrahime
 15. Abderrazek
 16. Abderrazaq
 17. Abderrayab
 18. Abderrachid
 19. Abderrahaman
 20. Abderrahmane
 21. Abderrahmani
 22. Abdurrahman
 23. Abderrahmen
 24. Abderahman
 25. Abderrezak
 26. Abderazzak
 27. Abderzak
 28. Abderazak
 29. Abdraeva
 30. Abderhim
 31. Abderazek
 32. Abderrezzak
 33. Abderemane
 34. Abdirahman
 35. Abdorf
 36. Abdourahman
 37. Abdurahman
 38. Abedrabbo
 39. Abd-rahman
 40. Abdouraman