Efternavn AbderrahamanAt vide mere om Abderrahaman efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abderrahaman efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abderrahaman.

Abderrahaman efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abderrahaman, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abderrahaman helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abderrahaman

Se kort over efternavn Abderrahaman

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abderrahaman i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abderrahaman, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abderrahaman, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abderrahaman efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abderrahaman efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abderrahaman er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abderrahaman i verden

 1. Spanien Spanien (381)
 2. Frankrig Frankrig (1)
 3. Marokko Marokko (1)
 4. Mauretanien Mauretanien (1)
 5. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abderrahaman rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abderrahaman efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abderrahaman er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abderrahaman er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abderrahaman. Dette skyldes, at efternavnet Abderrahaman ofte har gennemgået mutationer.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abderrahaman kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abderrahaman, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abderrahaman eller nogle af de efternavne, der ligner Abderrahaman, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abderrahaman blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abderrahaman med en fælles rod.

 1. Abderrahman
 2. Abderrahmane
 3. Abderrahmani
 4. Abderraman
 5. Abdurrahman
 6. Abderrahmen
 7. Abderahman
 8. Abderrahim
 9. Abdirahman
 10. Abdourahman
 11. Abdurahman
 12. Abd-rahman
 13. Abdourahamane
 14. Abderahmane
 15. Abderrahime
 16. Abd rahman
 17. Abderrahin
 18. Abdarrahmane
 19. Abdur-rahkman
 20. Abderrazak
 21. Abderrazzak
 22. Abdurrahim
 23. Abdouraman
 24. Abdourahmane
 25. Abderahim
 26. Abderrazzaq
 27. Abderrafia
 28. Abderrazaq
 29. Abdarahmane
 30. Abdraman
 31. Avdurrahmani
 32. Abdurramani
 33. Abderrayab
 34. Abderemane
 35. Abdramane
 36. Abderraouf
 37. Abderrafie
 38. Abderrafik
 39. Abderrezak
 40. Abderazzak