Efternavn AbadirAt vide mere om Abadir efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abadir efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abadir.

Abadir efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abadir, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abadir helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abadir

Se kort over efternavn Abadir

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abadir i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abadir, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abadir, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abadir efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abadir efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abadir er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abadir i verden

 1. Etiopien Etiopien (9048)
 2. Egypten Egypten (8009)
 3. Somalia Somalia (490)
 4. USA USA (320)
 5. Canada Canada (69)
 6. Kuwait Kuwait (56)
 7. England England (43)
 8. Israel Israel (33)
 9. Frankrig Frankrig (26)
 10. Østrig Østrig (15)
 11. Australien Australien (13)
 12. Tyskland Tyskland (10)
 13. Djibouti Djibouti (9)
 14. Kenya Kenya (9)
 15. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (6)
 16. Brasilien Brasilien (6)
 17. Sverige Sverige (5)
 18. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (4)
 19. Belgien Belgien (2)
 20. Sydafrika Sydafrika (1)
 21. Schweiz Schweiz (1)
 22. Indien Indien (1)
 23. Libanon Libanon (1)
 24. Monaco Monaco (1)
 25. Malaysia Malaysia (1)
 26. Nederlandene Nederlandene (1)
 27. Oman Oman (1)
 28. Filippinerne Filippinerne (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abadir rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abadir efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abadir er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abadir er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abadir gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abadir. Dette skyldes, at efternavnet Abadir ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Abadir eller nogle af de efternavne, der ligner Abadir, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abadir blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abadir med en fælles rod.

 1. Abbadir
 2. Abadier
 3. Abader
 4. Abdur
 5. Abidar
 6. Abdorf
 7. Avatar
 8. Abu tir
 9. Abdirov
 10. Abidri
 11. Abietar
 12. Apter
 13. Avetar
 14. Avtar
 15. Abu tair
 16. Abedrop
 17. Abatorab
 18. Apetor
 19. Aboudrar
 20. Abdoral
 21. Apetri
 22. Apthorp
 23. Abderahim
 24. Abderzak
 25. Abthorpe
 26. Abderson
 27. Abdraeva
 28. Abdraev
 29. Abd rabo
 30. Abu taher
 31. Abdraman
 32. Abderhim
 33. Abitrabi
 34. Apitara
 35. Avidueira
 36. Abedravo
 37. Abderrahim
 38. Abdirahman
 39. Abdramane
 40. Abdurrahim