Efternavn AbderrazaqAt vide mere om Abderrazaq efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abderrazaq efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abderrazaq.

Abderrazaq efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abderrazaq, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abderrazaq helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abderrazaq

Se kort over efternavn Abderrazaq

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abderrazaq i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abderrazaq, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abderrazaq, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abderrazaq efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abderrazaq efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abderrazaq er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abderrazaq i verden

 1. Marokko Marokko (4)
 2. Belgien Belgien (1)
 3. Pakistan Pakistan (1)
 4. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abderrazaq rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abderrazaq efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abderrazaq er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abderrazaq er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abderrazaq, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abderrazaq.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abderrazaq kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abderrazaq, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abderrazak
 2. Abderrazzaq
 3. Abderraman
 4. Abderrazzak
 5. Abderrezak
 6. Abderrazek
 7. Abderazak
 8. Abderrazik
 9. Abderrayab
 10. Abderrahim
 11. Abderrahman
 12. Abderraouf
 13. Abderrafie
 14. Abderrafik
 15. Abderezak
 16. Abderazzak
 17. Abderrafia
 18. Abderzak
 19. Abderrahin
 20. Abderazek
 21. Abderrezzak
 22. Abderrahaman
 23. Abderrahmane
 24. Abderrahmani
 25. Abdurrahim
 26. Abdurrahman
 27. Abdouraman
 28. Abderahim
 29. Abderrahmen
 30. Abderahman
 31. Abderrahime
 32. Abdraman
 33. Abdurramani
 34. Abderrachid
 35. Abderemane
 36. Abdirahman
 37. Abdourahman
 38. Abdramane
 39. Abdurahman
 40. Abedrabbo