Efternavn AbderrazikAt vide mere om Abderrazik efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abderrazik efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abderrazik.

Abderrazik efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abderrazik, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abderrazik helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abderrazik

Se kort over efternavn Abderrazik

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abderrazik i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abderrazik, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abderrazik, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abderrazik efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abderrazik efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abderrazik er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abderrazik i verden

 1. Marokko Marokko (1056)
 2. Canada Canada (6)
 3. USA USA (2)
 4. Frankrig Frankrig (1)
 5. Colombia Colombia (1)
 6. Spanien Spanien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abderrazik rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abderrazik efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abderrazik er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abderrazik er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abderrazik. Dette skyldes, at efternavnet Abderrazik ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abderrazik, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abderrazik, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abderrazik kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abderrazik, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abderrazik eller nogle af de efternavne, der ligner Abderrazik, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abderrazik blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abderrazik med en fælles rod.

 1. Abderrazak
 2. Abderrafik
 3. Abderrazek
 4. Abderrahim
 5. Abderrazzak
 6. Abderrafie
 7. Abderrezak
 8. Abderrafia
 9. Abderrazaq
 10. Abderrahin
 11. Abderazak
 12. Abderazek
 13. Abderraman
 14. Abdurrahim
 15. Abderahim
 16. Abderraouf
 17. Abderrazzaq
 18. Abderrahime
 19. Abderezak
 20. Abderazzak
 21. Abderzak
 22. Abderrayab
 23. Abderrezzak
 24. Abderrachid
 25. Abderrahman
 26. Abderrahmen
 27. Abderhim
 28. Abderemane
 29. Abderrahaman
 30. Abderrahmane
 31. Abderrahmani
 32. Abdurrahman
 33. Abedrabbo
 34. Abdouraman
 35. Abderahman
 36. Abdrazakov
 37. Abderson
 38. Abdraeva
 39. Abdraev
 40. Abdyrazakov