Efternavn AbdirovAt vide mere om Abdirov efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdirov efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdirov.

Abdirov efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdirov, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdirov helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdirov

Se kort over efternavn Abdirov

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdirov i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdirov, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdirov, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdirov efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdirov efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdirov er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdirov i verden

 1. Kasakhstan Kasakhstan (2747)
 2. Usbekistan Usbekistan (1126)
 3. Rusland Rusland (68)
 4. Kirgisistan Kirgisistan (4)
 5. England England (2)
 6. Georgien Georgien (2)
 7. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (1)
 8. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdirov rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdirov efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdirov er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdirov er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdirov gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdirov, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdirov.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdirov, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdirov, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdirov kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdirov, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdirov eller nogle af de efternavne, der ligner Abdirov, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdirov blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdirov med en fælles rod.

 1. Abadir
 2. Abdorf
 3. Abdur
 4. Abdraimov
 5. Abderson
 6. Abdraev
 7. Abedrop
 8. Abdoral
 9. Abidar
 10. Abdraimova
 11. Abderzak
 12. Abbadir
 13. Abduraimov
 14. Abdraeva
 15. Abd rabo
 16. Abderhim
 17. Abadier
 18. Abedravo
 19. Abidri
 20. Abader
 21. Abdirahman
 22. Abietar
 23. Apetrei
 24. Apetri
 25. Apter
 26. Abderahim
 27. Abderraouf
 28. Abderezak
 29. Abderazak
 30. Abthorpe
 31. Avtar
 32. Abdrazakov
 33. Abduraimova
 34. Abdurasulov
 35. Abu tir
 36. Abdyrazakov
 37. Abdrasulov
 38. Abdirashid
 39. Abdraman
 40. Abdramanov