Efternavn AbderhimAt vide mere om Abderhim efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abderhim efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abderhim.

Abderhim efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abderhim, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abderhim helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abderhim

Se kort over efternavn Abderhim

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abderhim i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abderhim, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abderhim, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abderhim efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abderhim efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abderhim er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abderhim i verden

 1. Algeriet Algeriet (77)
 2. Frankrig Frankrig (1)
 3. Marokko Marokko (1)
 4. Sudan Sudan (1)
 5. Sverige Sverige (1)
 6. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abderhim rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abderhim efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abderhim er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abderhim er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abderhim. Dette skyldes, at efternavnet Abderhim ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abderhim, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abderhim, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abderahim
 2. Abderrahim
 3. Abdurrahim
 4. Abderrahime
 5. Abderzak
 6. Abderrahin
 7. Abderson
 8. Abderraman
 9. Abdorf
 10. Abdur
 11. Aufderhar
 12. Abdraimov
 13. Abderrafie
 14. Abderrafik
 15. Abderahman
 16. Abderezak
 17. Abderrafia
 18. Abderazak
 19. Abduraimov
 20. Abdraev
 21. Abdirashid
 22. Abd rabo
 23. Abdirov
 24. Abderrazik
 25. Abderazek
 26. Abidri
 27. Abader
 28. Abdoral
 29. Abderrachid
 30. Abadir
 31. Abderemane
 32. Abderrahaman
 33. Abderrahman
 34. Abderrazak
 35. Abdirahman
 36. Abdurahman
 37. Abidar
 38. Abietar
 39. Apetrei
 40. Apetri