Efternavn AbdraimovaAt vide mere om Abdraimova efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdraimova efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdraimova.

Abdraimova efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdraimova, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdraimova helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdraimova

Se kort over efternavn Abdraimova

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdraimova i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdraimova, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdraimova, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdraimova efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdraimova efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdraimova er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdraimova i verden

 1. Kasakhstan Kasakhstan (6483)
 2. Kirgisistan Kirgisistan (3365)
 3. Rusland Rusland (116)
 4. Usbekistan Usbekistan (54)
 5. Hviderusland Hviderusland (6)
 6. Bulgarien Bulgarien (5)
 7. Thailand Thailand (4)
 8. Tyrkiet Tyrkiet (2)
 9. Belgien Belgien (1)
 10. Kina Kina (1)
 11. England England (1)
 12. Malaysia Malaysia (1)
 13. Turkmenistan Turkmenistan (1)
 14. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdraimova rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdraimova efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdraimova er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdraimova er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

At afgøre om efternavnet Abdraimova eller nogle af de efternavne, der ligner Abdraimova, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdraimova blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdraimova med en fælles rod.

 1. Abdraimov
 2. Abduraimova
 3. Abduraimov
 4. Abdrasulova
 5. Abdrazakova
 6. Abdurakhimova
 7. Abdraeva
 8. Abdramanova
 9. Abdrakhmanova
 10. Abdramane
 11. Abdurahmanova
 12. Abdrazakov
 13. Abdurakhimov
 14. Abdurasulova
 15. Abdyrazakova
 16. Abdraev
 17. Abdrasulov
 18. Abdraman
 19. Abdramanov
 20. Abdrahmanov
 21. Abdirov
 22. Abduramanova
 23. Abdirahman
 24. Abdrakhmanov
 25. Abdurahman
 26. Abdurakhmanova
 27. Abedrabbo
 28. Abdyrakhmanova
 29. Abd-rahman
 30. Abderahim
 31. Abderahmane
 32. Abderahman
 33. Abd rahman
 34. Abdurahmanov
 35. Abdurasulov
 36. Abdyrazakov
 37. Abdarahmane
 38. Abd rabo
 39. Abderhim
 40. Abedravo