Efternavn AbdurrahimAt vide mere om Abdurrahim efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdurrahim efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdurrahim.

Abdurrahim efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdurrahim, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdurrahim helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdurrahim

Se kort over efternavn Abdurrahim

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdurrahim i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdurrahim, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdurrahim, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdurrahim efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdurrahim efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdurrahim er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdurrahim i verden

 1. Bangladesh Bangladesh (1532)
 2. Indonesien Indonesien (761)
 3. Nigeria Nigeria (324)
 4. USA USA (58)
 5. Filippinerne Filippinerne (22)
 6. Indien Indien (17)
 7. Pakistan Pakistan (6)
 8. Tyrkiet Tyrkiet (6)
 9. Malaysia Malaysia (5)
 10. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (4)
 11. Egypten Egypten (4)
 12. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (4)
 13. England England (3)
 14. Belgien Belgien (2)
 15. Tyskland Tyskland (2)
 16. Kasakhstan Kasakhstan (2)
 17. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (1)
 18. Bulgarien Bulgarien (1)
 19. Canada Canada (1)
 20. Wales Wales (1)
 21. Jordan Jordan (1)
 22. Liberia Liberia (1)
 23. Mauritius Mauritius (1)
 24. Rusland Rusland (1)
 25. Sverige Sverige (1)
 26. Tanzania Tanzania (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdurrahim rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdurrahim efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdurrahim er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdurrahim er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdurrahim. Dette skyldes, at efternavnet Abdurrahim ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdurrahim, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdurrahim, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdurrahim kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdurrahim, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abderrahim
 2. Abderahim
 3. Abderrahime
 4. Abderrahin
 5. Abdurrahman
 6. Abderrafie
 7. Abderrafik
 8. Abderrafia
 9. Abdur-raheem
 10. Abderrazik
 11. Abderhim
 12. Abderrachid
 13. Abderrahaman
 14. Abderrahman
 15. Abderraman
 16. Abderrazak
 17. Abdurahman
 18. Abderrahmen
 19. Abderraouf
 20. Abderrazek
 21. Abderrazaq
 22. Abduraimov
 23. Abdurakhimov
 24. Abdirashid
 25. Abdur-rahkman
 26. Abdurramani
 27. Abderrayab
 28. Abderrahmane
 29. Abderrahmani
 30. Abderrazzak
 31. Abdirahman
 32. Abdourahman
 33. Abdur
 34. Abd-rahman
 35. Abdouraman
 36. Abdraimov
 37. Abderrazzaq
 38. Abderahman
 39. Abderrezak
 40. Abd rahman