Efternavn AbduraimovAt vide mere om Abduraimov efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abduraimov efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abduraimov.

Abduraimov efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abduraimov, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abduraimov helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abduraimov

Se kort over efternavn Abduraimov

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abduraimov i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abduraimov, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abduraimov, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abduraimov efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abduraimov efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abduraimov er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abduraimov i verden

 1. Usbekistan Usbekistan (11591)
 2. Kirgisistan Kirgisistan (2061)
 3. Kasakhstan Kasakhstan (1259)
 4. Rusland Rusland (1027)
 5. Makedonien Makedonien (30)
 6. Hviderusland Hviderusland (21)
 7. Tadsjikistan Tadsjikistan (19)
 8. Sverige Sverige (4)
 9. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 10. Ukraine Ukraine (4)
 11. USA USA (3)
 12. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 13. England England (2)
 14. Sydkorea Sydkorea (2)
 15. Canada Canada (1)
 16. Frankrig Frankrig (1)
 17. Wales Wales (1)
 18. Georgien Georgien (1)
 19. Malaysia Malaysia (1)
 20. Tyrkiet Tyrkiet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abduraimov rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abduraimov efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abduraimov er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abduraimov er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abduraimov gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abduraimov, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abduraimov, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abduraimov kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abduraimov, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abduraimov eller nogle af de efternavne, der ligner Abduraimov, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abduraimov blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abduraimov med en fælles rod.

 1. Abdraimov
 2. Abduraimova
 3. Abdraimova
 4. Abdurakhimov
 5. Abdurahman
 6. Abdurahmanov
 7. Abdurakhimova
 8. Abdurasulov
 9. Abdurahmonov
 10. Abdirahman
 11. Abdourahman
 12. Abdurakhmanov
 13. Abdurrahim
 14. Abdurrahman
 15. Abd-rahman
 16. Abdouraman
 17. Abderahim
 18. Abderahman
 19. Abd rahman
 20. Abdurahmanova
 21. Abdrazakov
 22. Abdurasulova
 23. Abdraev
 24. Abdyrazakov
 25. Abdrasulov
 26. Abd rabo
 27. Abdraman
 28. Abdramanov
 29. Abdrahmanov
 30. Abdirov
 31. Abderhim
 32. Abduramanova
 33. Abderrahim
 34. Abderrahman
 35. Abderraman
 36. Abdrakhmanov
 37. Abdramane
 38. Abdur
 39. Abdurakhmanova
 40. Abedrabbo