Efternavn AbderahimAt vide mere om Abderahim efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abderahim efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abderahim.

Abderahim efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abderahim, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abderahim helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abderahim

Se kort over efternavn Abderahim

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abderahim i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abderahim, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abderahim, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abderahim efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abderahim efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abderahim er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abderahim i verden

 1. Tchad Tchad (13576)
 2. Algeriet Algeriet (992)
 3. Marokko Marokko (682)
 4. Egypten Egypten (153)
 5. Frankrig Frankrig (25)
 6. Etiopien Etiopien (9)
 7. Qatar Qatar (6)
 8. Canada Canada (4)
 9. Sudan Sudan (4)
 10. England England (3)
 11. Mauretanien Mauretanien (3)
 12. USA USA (3)
 13. Cameroun Cameroun (2)
 14. Spanien Spanien (2)
 15. Sverige Sverige (2)
 16. Angola Angola (1)
 17. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 18. Benin Benin (1)
 19. Brasilien Brasilien (1)
 20. Kina Kina (1)
 21. Tyskland Tyskland (1)
 22. Iran Iran (1)
 23. Nederlandene Nederlandene (1)
 24. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1)
 25. Senegal Senegal (1)
 26. Tunesien Tunesien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abderahim rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abderahim efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abderahim er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abderahim er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abderahim. Dette skyldes, at efternavnet Abderahim ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abderahim, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abderahim.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abderahim, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abderahim, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abderahim eller nogle af de efternavne, der ligner Abderahim, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abderahim blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abderahim med en fælles rod.

 1. Abderrahim
 2. Abderhim
 3. Abdurrahim
 4. Abderrahime
 5. Abderrahin
 6. Abderrafie
 7. Abderrafik
 8. Abderahman
 9. Abderrafia
 10. Abderazak
 11. Abdirashid
 12. Abderrazik
 13. Abderazek
 14. Abderrachid
 15. Abderrahaman
 16. Abderrahman
 17. Abderraman
 18. Abderrazak
 19. Abdirahman
 20. Abdurahman
 21. Abd-rahman
 22. Abdraimov
 23. Abderrahmen
 24. Abderraouf
 25. Abderahmane
 26. Abderezak
 27. Abderazzak
 28. Abd rahman
 29. Abderrazek
 30. Abderzak
 31. Abderrazaq
 32. Abduraimov
 33. Abdurakhimov
 34. Abderson
 35. Abdraeva
 36. Abdraev
 37. Abd rabo
 38. Abdraman
 39. Abitrabi
 40. Abderrayab