Efternavn AbderrahmenAt vide mere om Abderrahmen efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abderrahmen efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abderrahmen.

Abderrahmen efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abderrahmen, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abderrahmen helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abderrahmen

Se kort over efternavn Abderrahmen

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abderrahmen i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abderrahmen, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abderrahmen, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abderrahmen efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abderrahmen efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abderrahmen er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abderrahmen i verden

 1. Tunesien Tunesien (55)
 2. Algeriet Algeriet (54)
 3. Frankrig Frankrig (4)
 4. Kina Kina (2)
 5. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 6. Belgien Belgien (1)
 7. Canada Canada (1)
 8. Tyskland Tyskland (1)
 9. Marokko Marokko (1)
 10. Mauretanien Mauretanien (1)
 11. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abderrahmen rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abderrahmen efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abderrahmen er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abderrahmen er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abderrahmen gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abderrahmen. Dette skyldes, at efternavnet Abderrahmen ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Abderrahmen eller nogle af de efternavne, der ligner Abderrahmen, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abderrahmen blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abderrahmen med en fælles rod.

 1. Abderrahman
 2. Abderrahaman
 3. Abderrahmane
 4. Abderrahmani
 5. Abderraman
 6. Abdurrahman
 7. Abderahman
 8. Abderrahime
 9. Abderrahin
 10. Abderrahim
 11. Abdirahman
 12. Abdourahman
 13. Abdurahman
 14. Abd-rahman
 15. Abderahmane
 16. Abderrafie
 17. Abd rahman
 18. Abderrazek
 19. Abdarrahmane
 20. Abderrazak
 21. Abderrazzak
 22. Abdurrahim
 23. Abdouraman
 24. Abdourahmane
 25. Abderahim
 26. Abderraouf
 27. Abderrafik
 28. Abderrazzaq
 29. Abderrafia
 30. Abderrazaq
 31. Abdur-raheem
 32. Abdarahmane
 33. Abdraman
 34. Abderrazik
 35. Abdur-rahkman
 36. Avdurrahmani
 37. Abderazek
 38. Abdurramani
 39. Abderrayab
 40. Abderrachid