Efternavn AbdramaneAt vide mere om Abdramane efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdramane efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdramane.

Abdramane efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdramane, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdramane helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdramane

Se kort over efternavn Abdramane

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdramane i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdramane, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdramane, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdramane efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdramane efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdramane er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdramane i verden

 1. Tchad Tchad (25611)
 2. Cameroun Cameroun (1233)
 3. Mali Mali (645)
 4. Niger Niger (583)
 5. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (347)
 6. Benin Benin (317)
 7. Burkina Faso Burkina Faso (119)
 8. USA USA (3)
 9. Den Centralafrikanske Republik Den Centralafrikanske Republik (1)
 10. Republikken Congo Republikken Congo (1)
 11. Frankrig Frankrig (1)
 12. England England (1)
 13. Guinea Guinea (1)
 14. Indien Indien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdramane rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdramane efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdramane er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdramane er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdramane gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abdramane. Dette skyldes, at efternavnet Abdramane ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abdramane, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abdramane.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abdramane, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abdramane, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdramane kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdramane, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abdraman
 2. Abderemane
 3. Abderahmane
 4. Abdouramane
 5. Abdarahmane
 6. Abdramanov
 7. Abderrahmane
 8. Abderraman
 9. Abdirahman
 10. Abdurahman
 11. Abd-rahman
 12. Abdouraman
 13. Abdourahmane
 14. Abderahman
 15. Abd rahman
 16. Abdarrahmane
 17. Abdrahmanov
 18. Abdramanova
 19. Avduramani
 20. Abdurramani
 21. Abderrahman
 22. Abderrahmani
 23. Abdourahman
 24. Abdrakhmanov
 25. Abdurrahman
 26. Abdourahamane
 27. Abdraimov
 28. Abdraimova
 29. Abderazak
 30. Abdurahmanov
 31. Abdrazakov
 32. Abdraeva
 33. Abdraev
 34. Abduramanova
 35. Abderrahaman
 36. Abderrazak
 37. Abdrakhmanova
 38. Abdurakhmanov
 39. Abedrabbo
 40. Abdyrakhmanov