Efternavn AbderrahmaneAt vide mere om Abderrahmane efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abderrahmane efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abderrahmane.

Abderrahmane efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abderrahmane, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abderrahmane helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abderrahmane

Se kort over efternavn Abderrahmane

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abderrahmane i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abderrahmane, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abderrahmane, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abderrahmane efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abderrahmane efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abderrahmane er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abderrahmane i verden

 1. Algeriet Algeriet (11723)
 2. Mauretanien Mauretanien (8910)
 3. Marokko Marokko (3610)
 4. Spanien Spanien (130)
 5. Frankrig Frankrig (96)
 6. Tunesien Tunesien (88)
 7. USA USA (31)
 8. Canada Canada (16)
 9. Schweiz Schweiz (15)
 10. Tyskland Tyskland (9)
 11. England England (8)
 12. Belgien Belgien (6)
 13. Portugal Portugal (4)
 14. Sverige Sverige (4)
 15. Italien Italien (2)
 16. Sydafrika Sydafrika (1)
 17. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 18. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (1)
 19. Cameroun Cameroun (1)
 20. Kina Kina (1)
 21. Danmark Danmark (1)
 22. Ecuador Ecuador (1)
 23. Egypten Egypten (1)
 24. Luxembourg Luxembourg (1)
 25. Macao Macao (1)
 26. Niger Niger (1)
 27. Nederlandene Nederlandene (1)
 28. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abderrahmane rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abderrahmane efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abderrahmane er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abderrahmane er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abderrahmane gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abderrahmane. Dette skyldes, at efternavnet Abderrahmane ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abderrahmane, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abderrahmane, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abderrahmane eller nogle af de efternavne, der ligner Abderrahmane, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abderrahmane blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abderrahmane med en fælles rod.

 1. Abderrahman
 2. Abderrahmani
 3. Abderahmane
 4. Abdarrahmane
 5. Abderrahaman
 6. Abderraman
 7. Abdurrahman
 8. Abdourahmane
 9. Abderrahmen
 10. Abderahman
 11. Abdarahmane
 12. Abderemane
 13. Abdirahman
 14. Abdourahman
 15. Abdramane
 16. Abdurahman
 17. Abd-rahman
 18. Abdourahamane
 19. Abderrahime
 20. Abd rahman
 21. Abderrahin
 22. Abdouramane
 23. Avdurrahmani
 24. Abdurramani
 25. Abderrahim
 26. Abderrazak
 27. Abderrazzak
 28. Abdouraman
 29. Abderrafie
 30. Abderrazzaq
 31. Abderrafia
 32. Abderrazaq
 33. Abdurahmanov
 34. Abdraman
 35. Abdrahmanov
 36. Abdur-rahkman
 37. Abderrayab
 38. Abdrakhmanov
 39. Abdurakhmanov
 40. Abdurrahim