Efternavn Abd rahmanAt vide mere om Abd rahman efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abd rahman efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abd rahman.

Abd rahman efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abd rahman, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abd rahman helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abd rahman

Se kort over efternavn Abd rahman

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abd rahman i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abd rahman, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abd rahman, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abd rahman efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abd rahman efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abd rahman er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abd rahman i verden

 1. Malaysia Malaysia (9671)
 2. Egypten Egypten (8939)
 3. Brunei Brunei (5444)
 4. Sudan Sudan (5040)
 5. Saudi-Arabien Saudi-Arabien (1789)
 6. Indonesien Indonesien (229)
 7. Thailand Thailand (26)
 8. Qatar Qatar (25)
 9. Nigeria Nigeria (24)
 10. England England (22)
 11. Rusland Rusland (14)
 12. Singapore Singapore (13)
 13. Algeriet Algeriet (7)
 14. Afghanistan Afghanistan (5)
 15. Bahrain Bahrain (4)
 16. Ghana Ghana (4)
 17. Libyen Libyen (4)
 18. Pakistan Pakistan (4)
 19. USA USA (3)
 20. Wales Wales (2)
 21. Angola Angola (1)
 22. Japan Japan (1)
 23. Sydkorea Sydkorea (1)
 24. Kasakhstan Kasakhstan (1)
 25. Maldiverne Maldiverne (1)
 26. Filippinerne Filippinerne (1)
 27. Polen Polen (1)
 28. Somalia Somalia (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abd rahman rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abd rahman efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abd rahman er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abd rahman er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abd rahman gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abd rahman, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abd rahman.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abd rahman, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abd rahman, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abd rahman eller nogle af de efternavne, der ligner Abd rahman, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abd rahman blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abd rahman med en fælles rod.

 1. Abdirahman
 2. Abdurahman
 3. Abd-rahman
 4. Abderahman
 5. Abderrahman
 6. Abdourahman
 7. Abdurrahman
 8. Abderahmane
 9. Abdarahmane
 10. Abdraman
 11. Abderrahaman
 12. Abderrahmane
 13. Abderrahmani
 14. Abderraman
 15. Abdramane
 16. Abdouraman
 17. Abdourahmane
 18. Abderrahmen
 19. Abdurahmanov
 20. Abdarrahmane
 21. Abdrahmanov
 22. Abderemane
 23. Abdrakhmanov
 24. Abdurakhmanov
 25. Abdyrakhmanov
 26. Abdourahamane
 27. Abdraimov
 28. Abderahim
 29. Abderazzak
 30. Abderrahin
 31. Abderazak
 32. Abdurahmanova
 33. Abduraimov
 34. Abdraeva
 35. Abdouramane
 36. Abd rabo
 37. Abdramanov
 38. Abdur-rahkman
 39. Avdurrahmani
 40. Avduramani