Efternavn AbderrafikAt vide mere om Abderrafik efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abderrafik efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abderrafik.

Abderrafik efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abderrafik, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abderrafik helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abderrafik

Se kort over efternavn Abderrafik

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abderrafik i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abderrafik, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abderrafik, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abderrafik efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abderrafik efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abderrafik er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abderrafik i verden

 1. Marokko Marokko (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abderrafik rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abderrafik efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abderrafik er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abderrafik er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abderrafik, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abderrafik, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abderrafik kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abderrafik, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abderrafie
 2. Abderrafia
 3. Abderrazik
 4. Abderrahim
 5. Abderrazak
 6. Abderrazek
 7. Abderrahin
 8. Abderraman
 9. Abderrazzak
 10. Abdurrahim
 11. Abderahim
 12. Abderraouf
 13. Abderrahime
 14. Abderrezak
 15. Abderzak
 16. Abderrazaq
 17. Abderazak
 18. Abderazek
 19. Abderrayab
 20. Abderrachid
 21. Abderrahman
 22. Abderrahmen
 23. Abderrazzaq
 24. Abderezak
 25. Abderazzak
 26. Abderhim
 27. Abderrezzak
 28. Abderemane
 29. Abderrahaman
 30. Abderrahmane
 31. Abderrahmani
 32. Abdorf
 33. Abdurrahman
 34. Abedrabbo
 35. Abdouraman
 36. Abderahman
 37. Abderson
 38. Abdraeva
 39. Abdraev
 40. Abdirashid