Efternavn AbderahmaneAt vide mere om Abderahmane efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abderahmane efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abderahmane.

Abderahmane efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abderahmane, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abderahmane helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abderahmane

Se kort over efternavn Abderahmane

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abderahmane i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abderahmane, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abderahmane, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abderahmane efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abderahmane efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abderahmane er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abderahmane i verden

 1. Mauretanien Mauretanien (1270)
 2. Tchad Tchad (578)
 3. Algeriet Algeriet (523)
 4. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (6)
 5. Marokko Marokko (4)
 6. Belgien Belgien (2)
 7. England England (2)
 8. Brasilien Brasilien (1)
 9. Canada Canada (1)
 10. Schweiz Schweiz (1)
 11. Cameroun Cameroun (1)
 12. Ghana Ghana (1)
 13. Mali Mali (1)
 14. Malaysia Malaysia (1)
 15. Niger Niger (1)
 16. Tunesien Tunesien (1)
 17. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abderahmane rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abderahmane efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abderahmane er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abderahmane er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abderahmane gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abderahmane. Dette skyldes, at efternavnet Abderahmane ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abderahmane, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abderahmane, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Abderahmane eller nogle af de efternavne, der ligner Abderahmane, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abderahmane blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abderahmane med en fælles rod.

 1. Abderrahmane
 2. Abderahman
 3. Abdarahmane
 4. Abderemane
 5. Abderrahman
 6. Abderrahmani
 7. Abdirahman
 8. Abdramane
 9. Abdurahman
 10. Abd-rahman
 11. Abdourahmane
 12. Abd rahman
 13. Abdarrahmane
 14. Abderrahaman
 15. Abderraman
 16. Abdourahman
 17. Abdurrahman
 18. Abdourahamane
 19. Abderrahmen
 20. Abdurahmanov
 21. Abdouramane
 22. Abdraman
 23. Abdrahmanov
 24. Abdrakhmanov
 25. Abdurakhmanov
 26. Abdyrakhmanov
 27. Abdouraman
 28. Abderahim
 29. Abderrahime
 30. Abderazzak
 31. Abderrahin
 32. Abderazak
 33. Abdurahmanova
 34. Abdramanov
 35. Avdurrahmani
 36. Avduramani
 37. Abdurramani
 38. Abdurahmonov
 39. Abderrahim
 40. Abderrazak